Розкажіть про факс-модем

"Залізо", мережі, інтернет, софт - все, крім реклами

Модератори: nekton, boddy, Alfa Centavra, AL

Re: Розкажіть про факс-модем

Повідомлення HotBird » 10.03.2010 21:33

В ХРюші реалізований факс (програмно). Правда попросить диск з Віндою, так як за замовчуванням він там не стоїть.
Свобода - понад усе!!!
HotBird

Повідомлення: 175

Повідомлення IgorKovel » 11.03.2010 12:03

Всім дякую за детальне роз'яснення!!! Підсумовуючи вище сказане, як я зрозумів, потрібно робити так. На виході телефонної лінії після сплітера потрібно поставити роздвоювач - один провід до телефонного апарату, інший до факс-модему, поставити відповідне ПО і пробувати запустити все це методом спроб. Мене цікавило чи два модеми ADSL і факс-модем не викличуть конфлікту в системі (dialup-ний інтернет пройшов повз мене), але судячи з постів все повинно працювати нормально. Окремо дякую Boris-у за його пропозицію, але я вже попередньо домовився за вбудований фак-модем. :a_g_a:.
Зображення
Світ стає кращим.....
IgorKovel

Повідомлення: 30

Повідомлення AndroVit » 11.03.2010 13:23

IgorKovel написав: фак-модем. :a_g_a:.

:-)
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
AndroVit

Повідомлення: 1030
Район міста: центр

Повідомлення bast » 11.03.2010 15:58

IgorKovel написав:Всім дякую за детальне роз'яснення!!! Підсумовуючи вище сказане, як я зрозумів, потрібно робити так. На виході телефонної лінії після сплітера потрібно поставити роздвоювач - один провід до телефонного апарату, інший до факс-модему, поставити відповідне ПО і пробувати запустити все це методом спроб. Мене цікавило чи два модеми ADSL і факс-модем не викличуть конфлікту в системі (dialup-ний інтернет пройшов повз мене), але судячи з постів все повинно працювати нормально. Окремо дякую Boris-у за його пропозицію, але я вже попередньо домовився за вбудований фак-модем. :a_g_a:.

Если уж совсем правильно, то после сплитера провод в факс модем, в одну из его дыроr (Line) :-): а из другой его дырки (Phone) - в телефон.
Зображення Зображення
bast

Повідомлення: 610
Район міста: Володимирська

Повідомлення pufik » 13.03.2010 01:55

nekton написав:Звичайно що після спліттера. На лінії до спліттера нічого не повинно бути. До речі в УТК є відкритий доступ.

Люди забудьте Відкритий доступ від УТ як страшний сон. Після зміни правил набору номеру ним стало неможливо користуватися, страшні глюки. Зєднання проходить так от сторінок не відкриває(раз 300 кбайт качав пів дня.). Факт того, що краще шукати інші варіанти. Зараз користуюся ОГО.
Дякую тобі, Боже, що я не москаль...
pufik

Повідомлення: 91

Повідомлення AndroVit » 13.03.2010 02:33

pufik написав: Люди забудьте Відкритий доступ від УТ як страшний сон. . Факт того, що краще шукати інші варіанти. Зараз користуюся ОГО.

А тему прочитати слабо було? Ми не обговорювали браузинг через діал-ап, а відправлення і прийом факсів, про що недвозначно було сказано в самому першому пості теми.
IgorKovel написав:В мене наступне питання до обізнаних форумчан. Мені потрібно для власних потреб відправляти факси, але факс-апарат - досить дорога річ і в мене на даний момент нема вільних коштів для його придбання...
Чи можливо використання разом D-Link і факс-модема? Чи хтось користувався факс-модемом? Одним словом, буду вдячним за будь-яку практичну інформацію.

Якщо охота повипендровуватись в знанні коп’ютерних технологій - то не до нас. Я і так віддаю без бою звання "Первый парень на деревне" і на змагання з комп’ютерної фаллометрії :-) заявку теж не відправляв.
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
AndroVit

Повідомлення: 1030
Район міста: центр

Поперед.

Повернутись до Все про комп'ютери та програми

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість